MEGHÍVÓK

Minden ember, minden házasulandó pár egyedi, utánozhatatlan személyiség, így mi azt valljuk, hogy az esküvői meghívónak is tükröznie kell ezt. Ezért tervezünk mindenkinek egyedi, kézzel készített meghívót. Mi nem katalógusból árulunk kész termékeket, hanem személyre szabottan megtervezzük és elkészítjük amit megálmodtatok. Nálunk csak 1 katalógus van, amiből csak ötleteket, formákat, színeket tudtok választani. Ezek után készítünk nektek 3-4 variációt, ami csak a Tiétek! A Ti nevetekkel, időpontotokkal, szövegetekkel, a Ti stílusotokban! Ugye mennyivel egyszerűbb háromból választani, mint háromszázból? Ráadásul a tervezésnek nincs költsége. ;-)

Akár egy egyszerűen összetekert, szalaggal átkötött meghívót szeretnének, akár egy csipkés, romantikus Vintage stílust vagy saját fotótokat szeretnétek viszontlátni meghívótokon, vagy humorosra fognátok a figurát, mi még személyesebbé, egyedibbé tesszük nektek... És ami még nagyon fontos: úgy tervezzük meg a meghívótokat, hogy az már tükrözze az esküvőtök hangulatát, stílusát, színvilágát, hogy vendégeitek rá tudjanak hangolódni a nagy eseményre.

Megtervezzük és kivitelezzük nektek, hogy az esküvőtök körüli nyomdai anyagok is teljes összhangban legyenek az általatok választott dekoráció megjelenésével.

Több éves nyomdai és grafikai tapasztalattal a hátunk mögött készítünk:
Meghívót, ültetőkártyát, nászajándékkártyát, vacsorakártyát, menü- és itallapot, ültetési rendet, asztalszámokat, egyedi borítékokat, vendégkönyvet, nászajándék dobozt.

Gyertek el, beszélgessünk az elképzelésekről, nézzük át együtt a lehetőségeket, tervezzük meg együtt egyedi meghívótokat! Még ezek után is mondhatjátok azt, hogy köszönjük nem kérjük, mindenféle kötelezettség nélkül.

Kérjetek időpontot most: info@dekorgyongy.hu