DEKORÁCIÓ

Álomból valóság

Mi kell egy csodálatos dekorációhoz? TI
Az, hogy a legapróbb részlet is a tietek legyen, a ti egyéniségeteket tükrözze, hogy ragyogjatok, tündököljetek a nagy napon. Ezt próbáljuk elérni egy-egy dekoráció elkészítésekor. Ez a nap csakis rólatok szól, értetek vagyunk, értetek kerül minden apró részlet a helyére. Segítünk az ötletelésben, a tervezésben és a kivitelezésben. Közösen játszunk az anyagokkal, színekkel, formákkal, kiegészítőkkel, hogy az összhatás tökéletes legyen.

Legyen szó tematikus esküvőről, minimalista, vintage, romantikus, elegáns vagy klasszikus esküvőről, a legújabb terendekkel, minőségi alapanyagokkal, egyedi megoldásokkal, kreatív ötletekkel segítünk, hogy minden apró részlet a helyére kerülve a legjobban tükrözze az egyéniségeteket, hogy kényelmesen és természetesen tudjátok magatokat érezni közös életetek első legfontosabb napján.

Nálunk Ti diktáltok, mi és mennyiért legyen, mi csak széppé, egységessé varázsoljuk. :-) Kérjetek időpontot egy előzetes megbeszélésre, ahol már első alkalommal egyedi ötletekkel, lehetőségekkel és konkrét árakkal fogtok távozni: info@dekorgyongy.hu

Alázattal és élvezettel dolgozunk! A legapróbb részletekre is odafigyelünk. Nálunk nem fotók, és elbeszélések alapján fixáljuk le az esküvői dekorációt, hanem élőben, a helyszínen megterítünk egy asztalt, ahol együtt, veletek közösen döntjük el a legapróbb részleteket is és még a pénztárcátokhoz is hozzáigazítjuk!  Miért is? Mert így senkit nem ér meglepetés, hogy nem azt kapja, amit fejben elképzelt. Minden esetben törekszünk az egyedi, költséghatékony és kreatív megoldásokra. Próbáljátok ki. ;)

Gyertek el, álmodjunk együtt, hogy valósággá tudjuk változtatni: info@dekorgyongy.hu